Om Vinuniverset

Vinuniverset bygger på et unikt samarbejde med et større kvalitetsbevidst tysk vinfirma. Dette firma er baseret på aftaler med mindre kvalitetsproducenter, primært fra Tyskland, men også fra Frankrig, Spanien og Italien. De indgår kun aftaler med producenter, som kan levere de kvalitetsmål, som virksomheden løbende sætter og justerer. Målene er udarbejdet af to sommeliere, hvor hovedkriteriet er pris i forhold til kvalitet.
De fleste producenter laves der nordeuropæiske agenturer med. Det betyder, at de fleste vine i vores sortiment kun kan købes hos www.vinuniverset.dk.
Vinuniverset har udover sortimentet på denne shop adgang til mere end 500 vine fra forskellige europæiske producenter. Kontakt os gerne såfremt der er vine du har interesse i, men som ikke findes på vores hjemmeside.

Vinuniverset.dk tilbyder også sammensatte vinpakker, som er specielt håndplukket af de to tyske sommelier for at tilbyde den bedste smagsoplevelse til kunderne.

Vi tilbyder gratis fragt ved køb fra blot 500kr.
Vinuniverset er ikke hurtigst på leveringstiden, her må der forventes ca. tre hverdage, da vinene fragtes direkte fra den tyske partner i Frankfurt. Omvendt kan vi istedet tilbyde attraktive priser på virkelig dygtige og interessante vinproducenter. Priser og vine, du ikke finder tilsvarende på det danske marked.
 
Kontakt os på info@vinuniverset.dk eller tlf: 23321722  hvis vi kan være behjælpelig med noget som helst.